Ofertescule.ro va pune la dispozitie oferte speciale, pentru branduri renumite in domeniul sculelor, accesoriilor si echipamentelor tehnologice industriale, cu un discount cuprins intre 20% si 90% .

Aceste promotii fantastice promovate de ofertescule.ro pot fi obtinute prin vanzarea unui numar mare de produse aflate in promotie. Pentru a contribui la activarea unei oferte, o puteti recomanda si altor parteneri de afaceri interesati, in scopul strangerii unui numar minim de comenzi care sa activeze oferta speciala.

TIPURI DE PROMOTII

1. Oferite de producatorul brandului. Produsele pot fi achizitionate direct, la pretul redus conform ofertei afisate pe site,  contactand ofertescule.ro, in limita stocului disponibil afectat promotiei.

2. Pe baza de cupon. Produsele pot fi achizitionate de la producator, la pretul redus, in baza unui cupon de reducere emis de catre ofertescule.ro. Informatia despre cupon este continuta in enuntul ofertei.

ACCESAREA OFERTEI

  1. Inscrie-te in baza noastra de date prin pagina de CONTACT. O promotie devine activa numai daca sunt suficient de multe persoane interesate de ea, deci pentru forta de negociere a cumparatorilor in fata producatorilor avem nevoie de cat mai multi colegi in echipa.
  2. Ca sa beneficiezi de ofertele noastre, vei plati doar cand se atinge numarul minim necesar de cumparatori, adica in clipa in care oferta devine activa. Anunta pe toti cei care lucreaza profesionist, de posibilitatea achizitionarii de branduri tehnologice de top pentru scule si accesorii.
  3. Bucura-te de oferta! Exprima-ti intentia de cumparare a unei oferte fie la numarul de mobil 0771 705 133, fie prin formularul de pe pagina de contact.

ACHIZITIA SI PLATA

  1. Pentru ofertele din partea producatorului pentru care v-ati manifestat intentia, livrarea se face prin curierat la adresa specificata de dvs., si, in functie de conditiile producatorului, plata se poate face ramburs integral la receptia produsului, jumatate in avans si jumatate ramburs sau integral in avans.
  2. Pentru ofertele pe baza de cupon,  dupa ce oferta este activa (si-a manifestat intentia de cumparare numarul minim de utilizatori), primesti prin e-mail un cupon inseriat pe care trebuie sa il achiti pana la o anumita data limita.  Il poti printa si folosi din a doua zi lucratoare dupa data achitarii contravalorii lui ( lista cu codurile cupoanelor este transmisa producatorului). Livrarea se face prin curierat sau posta similar conditiilor de mai sus.

IMPORTANT: Preturile afisate pe site, in euro sau in ron, sunt preturi de oferta, nu incud TVA. Transportul produselor prin curierat nu este inclus in pretul de oferta. Aveti grija sa folositi voucherele pana la data la care expira oferta. In caz contrar, nu le veti mai putea utiliza ulterior. De asemenea, in cazul ofertelor fara cupon, oferta este valabila in limitele unui stoc acordat de producator. La expirarea acestui stoc disponibil, oferta nu mai este valabila.