Ofertescule.ro este o platforma deschisa, care favorizeaza intalnirea si comercializarea catre utilizatori profesionisti, a brandurilor de renume pentru accesorii, consumabile, scule si echipamente. Scopul nostru este de a oferi de la producatori, conditii comerciale avantajoase, bazate pe discounturi cat mai reprezentative, pentru branduri cu adevarat profesioniste.

Conceperea unei platforme sau a unei piete prin intermediul careia sa se intalneasca utilizatorii profesionisti cu brandurile de renume pentru accesorii, consumabile, scule si echipamente ne-a fost sugerata de invazia pe pietele de desfacere de scule si accesorii de calitate foarte proasta de provenienta asiatica si nu numai.

Pe aceasta piata virtuala, denumita de noi ofertescule.ro, reunirea puterii comerciale a unui numar mare de utilizatori profesionisti ne permite sa negociem cu producatorii si reprezentantele oficiale conditii comerciale avantajoase bazate pe discounturi cat mai reprezentative, pentru branduri cu adevarat profesioniste.

Produsele se pot achizitiona prin intermediul platformei virtuale.

Confortul si eficienta unei astfel de metode de cumparare salveaza timp si energie pentru departamentele de achizitie ale multor companii.

Noi nu vindem produse, noi vindem PROMOTII

Gruparea ofertelor pe categorii este conceputa pe 3 dimensiuni, astfel incat va permite sa identificati o oferta conform dorintelor si nevoilor dumneavoastra. Selectarea ofertei conform unei categorii o puteti realiza din meniul plasat in dreapta-sus pe pagina platformei ofertescule.ro, dupa brandul cautat (Makita, Irwin, etc.), domeniul de utilizare (prelucrarea lemnului, amenajari interioare, etc.) sau dupa categoria de produs (scula electrica, accesoriu, etc.).